top of page

Over ons

"SportsAlgarve" 

Is ontstaan uit een combinatie van Toerisme en Sport waarbij activiteiten en evenementen centraal staan. SportsAlgarve is vanaf 2008 een samenwerking aangegaan met "Grupo Coaracao Da Cidade" Deze is tevens werkpartner met de vermelde Guesthouse in Vila Real de Santo Antonio.

 

Als onderneming

Organiseren wij trainingskampen voor amateurs en professionele sporters (teams), geheel aangepast aan uw wensen. Het is voor u een groot voordeel dat wij als onderneming wonen en actief zijn in de Algarve. Tevens hebben wij een bevoorrechte positie omdat we in direct contact staan met het management van diverse Sportcomplexen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vliegtickets

Het boeken van gunstige vluchten is niet altijd eenvoudig. Indien wenselijk willen wij u graag helpen met het zoeken naar goedkope tickets.

 

Duidelijkheid

SportsAlgarve is een transparante onderneming en biedt arrangementen met 100% prijsgarantie aan.

Bij ons geen "verborgen" extra kosten en wij bieden arrangementen aan onder de voorwaarden, zoals omschreven bij onze accommodaties en aanbiedingen.

Wij hanteren vaste prijzen vanaf 15 september 2024 t/m 15 juni 2025 en accepteren alleen directe boekingen van groepen of verenigingen.

Vragen

Als u nog vragen heeft over onze aangeboden arrangementen, bel of mail ons geheel vrijblijvend en wij zullen u proberen direct te voorzien van antwoorden op uw vragen.

Kantoor met tekst.png

Ons Team

+351 963634078
Sports-Algarve-Whatsapp.png
+31 630899617
Sports-Algarve-Whatsapp.png
+31 623597226
Sports-Algarve-Whatsapp.png
nino_edited.jpg

Nino Jejanan

Eigenaar van All Year Tours / SportsAlgarve

Ben 2 W219-H257.JPG

Ben Klijn

Coördinator trainingskampen

thumbnail (1).jfif

Martin de Jong

Contactpersoon voetbal

bottom of page