top of page

Monte Gordo - Vila Real de Santo Antonio

Appartementen

Vanaf 1 week tot en met een maand, prijs op aanvraag​

 

Langer verblijf mogelijk.

Inclusief:

  • Type appartementen: T1 - T2 - T3

  • Geheel compleet ingericht incl. wasmachine etc.

  • Linnengoed en handdoeken aanwezig

  • Nederlandse begeleiding

Optioneel:

  • Transfer vanaf vliegveld Faro - Sevilla 

  • Sportmasseur aanwezig

  • Huur van fietsen

  • Leuke activiteiten

  • Boeken trainingsuren sportcomplex

Monte Gordo
Dit voormalige vissersplaatsje is uitgegroeid tot een belangrijke badplaats met een prachtig breed en goed onderhouden zandstrand. Het stadscentrum biedt een groot aantal winkels, tevens is er nog een groot aantal oude vissershuisjes bewaard gebleven. De visserij wordt nog steeds beoefend, zij het in mindere mate. Op het strand liggen nog enkele tientallen kleinere vissersbootjes. Monte Gordo telt enkele goede visrestaurants. In Monte Gordo is een casino aan de boulevard.

Ook staat Monte Gordo bekend als een favoriete bestemming van verschillende (top)atleten uit allerlei landen. Dit vanwege de mooie paden in de bossen tussen Monte Gordo en Vila Real de Santo António waar ook een mooi sportcomplex is.

Vila Real de Santo António 

Is een plaats (freguesia) in de Portugese gemeente Vila Real de Santo António . Het is de meest zuidoostelijk gelegen stad van de provincie Algarve en het land Portugal. Aan de oostkant van de stad loopt de rivier Guadiana, welke tevens de grens met Spanje vormt. Het is vanuit Vila Real de Santo António mogelijk om zowel per auto als per boot (veerboot naar Ayamonte) naar de overkant van de rivier te gaan. Aan de zuidkant van de stad ligt een zandstrand van de Atlantische Oceaan.

Trainingen 

U kunt voor de baan en de technisch onderdelen ( horden-kogel - speer - ver en hoogspringen ) trainen op het Complexo Desportivo de Vila Real de Santo António .

Verder kun u in de vrije natuur tussen Monte Gordo en Vila Real de Santo Antonio in, trainen op geschikte bospaden met hoogte verschillen en of op het uitstekende strand.

Tijden
Vooraf plannen wij met u de trainingstijden voor in het stadion van Vila Real de Santo Antonio.

​Materialen

Alle benodigde materialen die het sportcomplex biedt zijn vrij te gebruiken. 

Heeft u interesse in dit arrangement? Vraag hier informatie aan.        

atletas 6.jpg
CAR VRSA (11).jpg
bottom of page