top of page

Spanje

Punta Umbria

Apartementos Costa Luz ****

Atletiek

  dagen/   nachten Logies € 000,00 p.p.​

 

​Inclusief:

Transfer van vliegveld Sevilla* - Punta Umbria v.v.

  • Op basis van 4 pers. per appartement

  • Met gebruikmaking van het SportsAlgarve atletiek sportpakket

  • Vervoer naar en van het sportcomplex

  • Aantal trainingen in overleg

  • Water tijdens het trainen

  • Nederlandse begeleiding

Meerprijs:

  • Transfer vanaf vliegveld Faro

Minimaal 10 personen

Punta Umbria (Spanje)

Punta Umbría, omringd door de Golf van Cádiz, is een dorp in de provincie Huelva waar je geheid zwicht voor de stranden, lagunes en de lange geschiedenis.

Punta Umbría is een pittoreske badplaats in Huelva op iets meer dan 19 kilometer van de provinciale hoofdstad. Door de fascinerende geschiedenis, de mooie natuur en de fijne stranden is het heel moeilijk om een vakantie in Punta Umbrí te weerstaan.

Met onze voordelige reizen naar Punta Umbría en dankzij het heerlijke klimaat van de stad, geniet je voor je het weet van de talloze stranden. Wat voor soort strandganger je ook bent, er is hier voor elk wat wils. Los Enebrales is bijvoorbeeld een van de meest geïsoleerde stranden, waar je goudkleurig zand en rustige golven treft. Een dennenbos strekt zich hier bijna tot het water uit en het strand is vooral populair onder nudisten. Op het Playa de Punta Umbría hangt juist een stedelijke sfeer. Hier vind je zowel bars op het strand als langs de strandboulevard Avenida del Océano, waar je de gerechten en drankjes van Huelva kunt proeven.

Als we het over natuurschoon hebben, dan kunnen we de zoetwater-Laguna de El Portil niet vergeten. Deze lagune is bijna 13 vierkante kilometer groot. Wandelliefhebbers genieten hier niet alleen van de prachtige natuur, maar ook van de talrijke watervogels.

Apartementos Costa Luz

Apartamentos Costa Luz Punta Umbria ligt aan het strand in Punta Umbria, aan de Costa de la Luz, en is de ideale plek voor een rustige vakantie in de Andalusische zon.

Maak vanaf de appartementen een korte wandeling naar het strand, op slechts 150 meter afstand. Daar kunt u gaan liggen op het fijne zand en genieten van de zon. U kunt ook tijd doorbrengen rondom het zwembad van het appartementencomplex, en een duik nemen om af te koelen.

Faciliteiten

Gratis WiFi - Familiekamers - Rookvrije kamers - Restaurant - Voorzieningen voor gehandicapten - Bar - Buitenzwembad

Trainingen 

U kunt trainen onder andere op het sportpark Antonio Gil Hernandez te Punta Umbria of in de bosrijke omgeving met goede looppaden.

Tijden
Vooraf plannen wij met u de trainingstijden voor het sportpark.


​Materialen

Alle benodigde materialen die het sportcomplex biedt zijn vrij te gebruiken. 

Heeft u interesse in dit arrangement? Vraag hier informatie aan.        

bottom of page